Домашно насилие наранило по главата детето на Мустафа Емин, който тероризира Пирогов? Искат разследване на прокуратурата

Как едно кърмаче си сцепва главичката по челото, след като едва ли ходи само?

Мустафа Емин от Рибново, съветник на военния министър Тагарев от партията ДБ, и жена му Айше може да укриват акт на насилие в семейството си, заради който са посетили болница Пирогов с разцепеното чело на детето им. Граждани искат разследане на прокуратурата за домашно насилие в семейството на буйствалия Мустафа.

Случаят стана известен само заради скандалното поведение на Емин в спешната болница, който е искал да извадят друго болно дете от Шоковата зала и е парадирал с поста си във властта и с министрите от неговата партия ДБ. Самият Емин отказа да се извини за срамното си поведение и да подаде оставка.

Поведението на „Господаря на Рибново“ е повече от съмнително, защото той даде пред Нова ТВ напълно нелепо обяснение за това, че е заплашил със здравния министър персонала на Болница Пирогов. Според самият Емин той е бил в шок и само се е „шегувал“, когато е заплашвал докторите със здравния министър. Как е възможно човек в шок да се шегува? Дали докторите от спешната болница не знаят повече и кога МВР ще изиска камерите от нощта на инцидента?

Във фб върви партийната кампания на ДБ, че Емин е станал жертва на руски агенти в Пирогов, но много граждани обвиняват помака от Рибново в домашно насилие и искат МВР да се намеси и да разплете странния случай с травмата на детенцето. В защита на Мустафа се включи и „зелената“ Мануела Малеева от същата партия ДБ, която като секта брани членовете си. Неслучайно Малеева обяснява колко „мил“ човек бил очевидно избухливият Емин.

Не става ясно дали Емин не е избухнал, защото лекарите са го разпитали за произхода на странната рана на главата на детето му – „кърмаче“ по неговите думи. Има ли Агенция за закрила на детето в България и защо спуска чадър над висшите преставители на властта, които също може да са домашни насилници?

 

Източник: bnews.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене