От снимките в социалните мрежи на Пейчо става ясно, че е почитател на пурите, софрите и питиетата, както и на автомобилите с емблема „Мерцедес“

Интересно! Баджанака на премиера работи в Гоце Делчев?

Министър-председателят Николай Денков отглежда като свои децата на жена си Славка. Ръководителката на Катедрата по инженерна химия и фармацевтично инженерство към СУ в младостта си е имала брак със свой съгражданин от Панагюрище, с когото са родители на вече големи син и дъщеря.

Въпреки че е разделена с първия си мъж, професорката от Софийския университет е запазила фамилията му и след развода и към момента тя се представя като Чолакова. С премиера Денков, с когото от години живеят на семейни начала, нямат сключен граждански брак. Баджанакът на Денков се казва Пейчо Чолаков и е родом от Панагюрище, където се запознава с настоящата премиерша. Завършил е техникум по машинна промишленост, а според информацията във фейсбук профила му работи към в Гоце Делчев, без да е уточнил на каква позиция и с какво точно се занимава, пише вестник Ретро. Пейчо също като бившата си съпруга има втора половинка. С настоящата жена до него изглеждат щастливи и са родители на обща дъщеричка, която има голяма възрастова разлика с кака си Диана и батко си Станислав.

От снимките в социалните мрежи на Пейчо става ясно, че е почитател на пурите, софрите и питиетата, както и на автомобилите с емблема „Мерцедес“. След развода двете им деца със Славка са заживели с нея в столицата, но очевидно са запазили отлични отношения с баща си. В годините назад се вижда, че са пътували с него и новата му половинка по почивки в чужбина, гостували са му редовно, но откакто станали студенти, се виждали по-рядко. С бившата си съпруга Пейчо също е запазил добрия тон и двамата са приятели в социалните мрежи.

Децата им живеят и работят в София. Синът Станислав е завършил мениджмънт в престижен университет в Англия и е на ръководна позиция в щатска компания с филиал у нас. Сестра му Диана пък е поела по стъпките на майка си към академична кариера и е хоноруван преподавател в катедрата в Софийския университет, която Славка ръководи. Там девойката се е дипломирала и дори е била студент на годината.

Любовният триъгълник между Николай Денков, жена му и бившия ѝ съпруг е поредният по високите етажи на властта. В последните години политиката върви ръка за ръка с любовните интриги, а на баджанаци им се налага да работят заедно за добруването на народа. Сред най-ярките примери е триъгълникът между президента Румен Радев, втората му съпруга Десислава и първия ѝ мъж – депутатът от БСП Георги Свиленски, от когото тя има син Страхил. Жененият с три деца Кирил Петков пък бе спряган за баджанак на колегата си от ПП Мирослав Иванов, след като в интернет се появиха видеозаписи, на които се усамотява в квартира с годеницата на Иванов – Лена Бориславова.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене