Красотата вече има ново име „Pandea BEAUTY“! Бивша студентка в ЮЗУ „Н.Рилски“-Благоевград и сестра й създадоха собствена козметична марка

Ани и Далия Кирилови създадоха истинска магия за сетивата, за красива кожа и коса. Марката се налага успешно на българския и европейския пазар

Две красиви млади дами от Смолян реализираха детската си мечта и създадоха собствена козметична марка, резултат на дългогодишен труд. Бившата студентка от специалност „Туризъм“, в ЮЗУ „Неофит Рилски „, Ани Кирилова и сестра й Далия успешно налагат марката си Pandea BEAUTY в България и Европа. В Австрия, където Далия е учила, марката им вече е добре позната.

Новата козметична марка, създадена в България, предлага продукти за по-сияйна, по-хидратирана и по-чиста кожа. Този бранд стартира успешно преди не повече от два месеца с два продукта, а именно – крем и серум за лице, които съдържат най-разнообразни активни вещества и витамини като хиалуронва киселина, масло от жожоба, масло от пшеничен зародиш, колаген, витамин B3 (познат още като ниацинами), витамин B5 (пантенол), както и все по- нашумялата със своите ползи съставка:

Центела Азиатика- Някои от основните свойства са осигуряването на интензивна хидратация на суха и чувствителна кожа, облекчаването и намаляването зачервяването, изравняването на тена на лицето, както и възвръщането на естествения баланс.

Продуктите са подходящи за използване, както сутрин, така и вечер, а най-хубавото е, че лесно могат да се комбинират е с други продукти, защото активните им вещества не причиняват дразнене.

Pandea Beauty: Открийте Тайната на Здрава и Красива Кожа

Когато става въпрос за красота и здраве на кожата, Pandea Beauty е името, което се изкачва на върха на списъка. Тази иновативна марка предлага невероятни продукти, които съчетават натурални съставки с научни постижения, за да ви дарят със сияйна и здрава кожа. Специалната формула на техните крем и серум, съдържащи Центела Азиатика, направо ви кани да се забавлявате с грижата за кожата си.

Центела Азиатика: Тайната на Загадъчната Красота

Pandea Beauty е успяла да открие силата на Центела Азиатика, известна още като „билката на красотата“. Тази растителна съставка е известна със своите успокояващи и регенериращи свойства, които подпомагат възстановяването на кожата. Тя стимулира производството на колаген, подобрява еластичността и текстурата на кожата. Като истинска магьосница, Центела Азиатика прави кожата ви да изглежда младежка и свежа.

Натуралният Подход на Pandea Beauty

Какво прави Pandea Beauty толкова специална? Тя съчетава магията на природата с научни иновации. Техните крем и серум съдържат Центела Азиатика, която се допълва перфектно с маслото от жожоба за интензивно хидратиране. Тези продукти са създадени по специална формула, която възстановява влагата на кожата, я прави по-еластична и я защитава от вредните външни влияния.

Вашият Път към Красива Кожа

Новият крем и серум на Pandea Beauty са предназначени за всеки момент на деня. Можете да се насладите на тяхната грижа както сутрин, така и вечер. Сутрешният ритуал ще ви подготви за деня, като кожата ви е защитена и хидратирана. Серумът, от друга страна, ще направи нощния ви сън още по-сладък, като възстанови и подмлади кожата ви.

Поръчайте Сега

Не губете време, за да започнете грижата си за кожата с Pandea Beauty. Поръчайте онлайн чрез техния уебсайт www.pandeabeauty.com или се свържете с тях на телефонен номер +359896965335. Започнете вашия път към здрава, красива и сияйна кожа сега!

Не пропускайте възможността да се насладите на природата и науката с продуктите на Pandea Beauty. Вашият тен и текстура на кожата ще благодарят!

А за повече информация може да посетите и последвате този бранд във Facebook и Instagram: @pandeabeauty

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене