Жена загуби бебето си,съпругът обвинява лекар от Спешното в Гоце Делчев

Семейство от Гоцеделчевско обвинява в лекарска небрежност доктор от Спешна помощ.

Семейството е травмирано от загубата на бебето си, което се родило мъртво в домашни условия. Според опечалените родители до фаталната ситуация се стигнало, защото бременната жена не е била изпратена на време за приемане по спешност в акушеро-гениколочиното отделение на МБАЛ „Иван Скендеров“.

Пострадалото семейство държи да се даде гласност на случая и затова изпрати писмен сигнал до Топ Преса. Ето и съдържанието на сигнала:

Здравейте, казвам се В.П.
Искам да подам сигнал за лекарска небрежност, от д- р Фидошев, която води до фатален край.
Ще започна с това , че жена ми е бременна /или беше/в шести месец. На 14. 08 жена ми се оплака ,че има болки в корема и към 20:00 часа вечерта я закарах до Спешния център в гр. Гоце Делчев, където я прие д-р Фидошев. Обяснихме му ,че е бременна и има болки в корема и след което той изписа да ѝ бият някаква инжекция, след което каза да си тръгваме и на сутринта да я откараме при нейния гинеклог. И като се прибрахме жена ми започна да се оплаква, че болката се засилва и прокърви, и към 22:30 каза че не издържа и ми вика, че бебето се ражда, и след минута плачеща и уплашена я виждам как държи бебето в ръцете си.
Представете си ужаса, в който изпаднах, и стреса, и болката, която изпитахме. Поради една лекарска грешка си отиде един човешки живот и беше застрашен и втори /на жена ми/.
Искам да дам гласност на случая и да има справедливо наказание за виновният.
Моля за вашето съдействие, за да излезе истината наявае и виновника да получи заслуженото.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене