Скандал! Недялка Цветкова в отчаян опит да спаси поста си, парадира с имената на Емилия Масларова и Николина Чакърдъкова!

Untitled-1

В отчаян опит да спаси поста си на директор „Социални грижи“ – Гоце Делчев, временно изпълняващата длъжността Недялка Цветкова парадира пред шефа на Агенцията „Социално подпомагане” – София, че се е разбрала с Емилия Масларова да си остане на работа. Масларова от години се води като кадровик и лобист в структурата на социалното министерство, а Цветкова от години се хвали, че двете били доста близки приятелки. С дяволски усилия екипът на нашата медия успя да достигне до тази информация, която ни беше потвърдена неофициално и от вътрешни хора на агенцията в столицата.

Другият лост, който Цветкова отчаяно опитва да впрегне да работи в нейна полза, е неврокопската изпълнителка Николина Чакардъкова, с чието приятелство Цветкова също парадира и говори уверено, че чрез Николина „дългата й ръка“ щяла да стигне лично до Ивайло Калфин, който да я запази на работа, въпреки проверките, разследванията и наказанията срещу нея. Свързахме се с госпожа Цветкова, която след като разбра, че сме от Топ Преса, се смути, „уби“ учтивостта си и заяви, че е прекалено заета, за да коментира. На въпроса разчита ли на Масларова, която още уж имала позиции като лобист в структурите на социалното министерство и на Николина Чакърдъкова, Цветкова потвърди, че е много близка с тях, но не било наша работа да й се месим в личните отношения.

Така „Дългата ръка“ от Гоце Делчев за пореден път доказва, че, за да заемаш важен чиновнически пост не трябва да си експерт, а връзкар и лобист и да знаеш на кой човек точно да се обадиш. Да видим дали ще й проработи системата или за първи път в страната ни ще се заложи не на експерт, а на феодал, улоен от власт.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене