Вярно ли е това? Да отговори директора на горското в Санднаски. Него Николов ли го е назнамил и за това ли не го пипа? 

Скандал! Кой допусна незаконен строителен предприемач хванат с фалшива диплома да бъде Лесничей в горското на Сандански?

Митко Стоянов от град Сандански, понастоящем работи като техник лесовъд в горското на града. Същият е уволнен преди време от ДГС Катунци, заради разкритието, че е с фалшива диплома и сега отново се прави на експерт в Сандански.  Коли и беси, щото има политически връзки. 

Сигнал в редакцията на Топ Преса направо ръзтърси нашите резследващи журналисти. Оказва се, че в горското на град Сандански работи техникът -лесовъд Митко Николов, който в свободното си време е стротилен предприемач на добро ниво в родния си град. За това ни сигнализират хора почти от целия Сандански. Кой позволява това?

Митко, започва работа от яуари 2005 година като техник лисовъд в ДГС Катунци, но април 2005 година е уличен, че работи с фалшива диплома. Уволнен е на мига!

Проверка на Топ Преса разкрива, че от яунари 2007 година той е с „нова“ диплома и започва работа в ДГС Сандански, като горски стражар. Справката ни с добре информирани източници показва, че това се е случило с политическо покровителство. От 2020 година  Митко Строителя, е преназначен като лесничей. За тези, които не знаят това е длъжност, за която се изисква образование поне „Бакалавър“ по горско стопанство, а Николов е получил повишението със съмнителна диплома на техник лесовъд?

Как става така, питаме ние от Топ Преса? Защо дипломинари инженери лесовъди стоят без работа, а Митко техника получава длъжност неотговоряща на дипломата му? 

Кой си затваря очите вече трета година, Николов да заема противозаконна дължност за своя ценз и да взема не малка заплата? Въпросът ни е към директора на горското в Сандански. Кой е опънал политически чадър над този некадърник и тарикат – определения доказани с неговата биография!!?

Но най – скандалното в случая е, че успоредно с угояването си в горското Николов, развива и успешен строителен бизнес. Същия върти строителна бригада, която лично той ръководи и си позволяла да върти обекти в Сандански дори в работно време. Случвало се е жители на град Сандански, да му зададат въпроса – как така менажира обектите, където работи бригадата му докато е на работа в горското, а Николов отговорял просто и ясно “ Никой не може да ме пипне. Имам пари. Аз уволнявам и назначавам директорите.“

Вярно ли е това? Да отговори директора на горското в Сандански! Него Николов ли го е назнамил и за това ли не го пипа?

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене