Настаниха в психиатрия в Благоевград банскалията, който свали гръцкото знаме на пристанището в Кавала и после избяга у нас

35-годишният банскалия, който свали гръцкото знаме на пристанището в Кавала и предизвика грандиозен скандал е настанен в психиатрия.

Мъжът беше задържан от българските власти, след като реализира ПТП на границата у нас, счупвайки бариерите от гръцка и българска страна.

Според източници на Struma. com по време на ареста му той се държал крайно неадекватно, тестван е за алкохол и наркотици, но пробите са били чисти от подобни субстанции. Със съдействието на родителите си и близки той е преведен в психодиспансера в Благоевград, докато в Драма, са образувани преписки от РУ Драма за опасно шофиране и нанасяне на щети на обществено имущество.

Припомняме, че в петък на пристанището „Апостолос Павлос“ в Кавала, банскалията, е свалил гръцкото знаме и е поставил българското с думите „Тук е България! “,след което вдигнал луд скандал ,обявявайки, че тази територия не е гръцка, а българска.

Мъжът е бил арестуван и привлечен като обвиняем, след което е освободен със забрана да напуска страната.
Той обаче не е спазил наложената му мярка и е тръгнал към България.

В района на Драма след организирани издирвателни мероприятия е създадена полицейска блокада, през която мъжът преминал с лекия си автомобил, на който са били свалени номерата.

Последвала гонка, но той успял да премине границата на ГКПП „Илинден – Ексохи“ и влязъл в България, където е катастрофирал и задържан.
Има данни, че дни преди случая в Гърция е правил луди скандали и в Добринище, откъдето е майка му.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене