ПП „Възраждане“ представи кандидатите си за кмет и общински съветници за предстоящите местни избори в Кюстендил

Кандидатите си за кмет и общински съветници за предстоящите местни избори представи на пресконференция в Кюстендил местната структура на ПП „Възраждане“.

Кандидат за кмет на общината е Мира Миркова – криминолог по професия, завършила в Испания, където е работила допреди пет години в сферата на промишления и политически шпионаж. Кандидатът за кмет на партията беше представена от депутата от партията за Кюстендилски избирателен район Димчо Димчев.

Мира Миркова е родена в Кюстендил, на 36 години. Тя посочи, че е завършила криминология и социални науки в университета в Жирона, Испания и е специализирала за експерт по интегрална сигурност. Има специализации и по криминална психология, профайлъринг и невербална комуникация.

“ Занимавала съм се с частно разследване във фирма в Барселона, с данъчни измами и корупционни практики“, каза кандидатът за кмет на общината. Тя посочи, че в момента в България има закоравяла апатия в хората, която се надява да пребори, за да живеем всички в по-хубаво място.

„Поемам отговорността с радост“, каза още Миркова. „В момента се занимавам с различни неща – финансов пазар Форекс, анализиране на ситуацията и предоставяне на такава информация на различни фирми, работя и в международния отдел на една мултинационална фирма“, каза за БТА Миркова.

От партията представиха и десет от кандидатите си за общински съветници, като посочиха, че общият им брой ще бъде двайсет. Партията ще издигне и кандидати за кметове в селата в общината.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене