Истински ужас в Югозапада! Мъж простреля младо момиче, друго лежи на улицата

Стрелецът И.Д. на 32 години беше арестуван, след като вдигнал скандал и на улица „Дойран“ . Благоевградчанка спешно извика полиция, ето какво се случи

Полицията в Благоевград беше вдигната на крак снощи малко преди 19 часа, след сигнал подаден от благоевгадчанин, че в района на хотел „Сити“ младо момиче лежи на улицата, а над него мъж размахва пистолет, след което избягал от мястото с автомобил Фолксваген Шаран.

Минути по-късно в полицията се обажда Л. Б., която съобщава, че на улица „Дойран“ въоръжен мъж прави скандал. Незабавно един екип от полицията отива в района на хотел „Сити“, а друг на ул „Дойран“. Оказва се, че агресорът с пистолета е един и същ- 32-годишният Ивайло Донев.

Оказало се, че преди за бъде заловен той преследвал по улиците на града 20- годишната В. Н., която нападнал в района на хотел „Сити“. Повалил я на земята и я прострелял в крака.

Момичето изпаднало в шок и спешно е транспортирано в Спешно отделение на МБАЛ, където е установено, че има сачма в крака, а прострелването е извършено с въздушен пистолет.

Стрелецът е арестуван и е предал оръжието си. Той е криминалнопроявен, арестуван и друг път за побоища, разбра Struma.com.

Изясняват се мотивите за престъплението и отношенията му с В.  /struma.com/

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене