ГЕРБ излъчи двама кандидати за кмет на община Разлог

Заседание на общинската организация на ПП ГЕРБ в Разлог номинира двама кандидати за кмет на общината. Пред почти 100 членове на партията бяха издигнати кандидатурите на Временно изпълняващия длъжността кмет инж. Венцислав Гърменов, който управлява последните година и половина, и отстранения за конфликт на интереси през април миналата година инж. Красимир Герчев.

При гласуването двамата кандидати получиха почти равен резултат от страна на гласувалите членове на ПП ГЕРБ.
Последната дума за това, кой ще бъде кандидатът на партията за кмет на община Разлог ще има Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ.

По време на заседанието бяха номинирани и кметове на кметства, като навсякъде досегашните управляващи населените места бяха номинирани и получиха почти единодушна подкрепа.
Новото име е Георги Стипцов, който е предложение за кмет на най-голямото село в община Разлог – село Баня.
За листата на общински съветници бяха предложени 23 имена, като сред тях са и някои от досегашните съветници, които застават с опита и програмата си, както и нови имена на млади професионалисти, спортисти, и личности, които се ползват с добро име и са доказани с успехите в своите области на развитие.
На събранието на ГЕРБ в Разлог присъства областният координатор Андрей Новаков, както и общинският лидер на ПП ГЕРБ Даниела Савеклиева.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене