Само дни след като започна работа, ТЕЛК – Гоце Делчев връчи първото си решение на пациент!

В МБАЛ „Иван Скендеров“ в град Гоце Делчев от няколко дни официално работи комисия на ТЕЛК, който вече обслужва всички пациенти от Неврокопския регион. Управителят на болницата д-р Петър Филибев каза за Топ Преса, че работата на тази комисия ще улесни значително гражданите на четирите общини, на които повече няма да им се налага да пътуват до Благоевград. ТЕЛК – Гоце Делчев вече работи и приема документи. Председател на комисията е д-р Васил Арнаудов. В комисията ще работят седем специалисти. 

Понеже темата е доста чувствителна и с години създаваше напрежение на обществото с разточително пътуване до Благоевград, медията ни потърси председателят на комисията  в град Гоце Делчев – д-р Васил Арнаудов по темата, как работи институцията след старта преди дни. И имаме новина! Голяма новина!

Пред медията ни д-р Арнаудов заяви ексклузивно, че днес е изданено първото ТЕЛК решение на пациет от неврокопско. „Позвъних лично на пациента да дойде и да си вземе решението. Той  не можа да повярва на чутото. Хората са се въоражили с търпение да чакат със седмици, дори с месеци, но ето само няколко дни след като комисията, вече работи имаме първото решение. “ сподели за медията ни д-р Арнаудов.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене