Александър Мацурев е кандидатът на ПП ГЕРБ за кмет на Банско

На провелото се събрание на местната структура на ГЕРБ – община Банско над 150 членове подкрепиха кандидатурата на Александър Мацурев за кмет на град Банско.
Александър Мацурев е едно от младите лица в българската политика, но с доста сериозен опит зад гърба си. Общинският координатор на ГЕРБ-община Банско е един от най-дейните общественици в околността и активно създава и участва в различни инициативи за развитието както на общината, така и на целия регион Благоевград. Избиран е за общински съветник, бил е дългогодишен зам.-кмет. Бил е част и от законодателната власт, бидейки народен представител от ГЕРБ в съставите на два парламента – в 44-то и 45-то Народно събрание. В момента е зам.-областен управител на област Благоевград.

„Вярвам, че със силен екип от общински съветници и кметове на кметства ще развием община Банско така, както го заслужаваме. Аз няма да се откажа от това, община Банско да продължи напред! Благодаря за подкрепата!“, заяви Мацурев след безапелационната подкрепа, която получи кандидатурата му.
Специален гост на събитието бе Бисер Михайлов, бивш областен управител на Благоевград и представител на ГЕРБ – Благоевград.

На събранието бяха издигнати и номинациите за кметове на Добринище – Петър Галчев, на Кремен – Георги Халев и на с. Места – Елена Байракова.
Събранието на ГЕРБ – община Банско издигна и номинациите на 21 души за общински съветници в Банско, от квота 17 души.
Предстои решенията да бъдат одобрени от Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене