Акциите на групата Clean&Green Gotse Delchev за почистване на различни кътчета край град Гоце Делчев продължават

Акциите на групата Clean&Green Gotse Delchev за почистване на различни кътчета край град Гоце Делчев продължават. Заедно с децата от клуб Magis – Магис и Неотъпкана пътека: камерна музика в Ковачевица / Chamber Music Festival. бе почистена голяма част от района на парк Панорамата, боровите горички зад него и черните пътеки.

В инициативата взеха участие над 30 души като предимно бяха дечица. Децата бяха крайно възмутени от видяното там. Обичайните грозни гледки оставени от неразумни хора мислещи единствено само за себе си – споделят от групата. Включваме деца в инициативите си защото, когато ги научим на правилния пример, те ще го следват цял живот и ще го предадат нататък. Нямаме намерение вечно да се въртим в порочния кръг на чистене и цапане! Това трябва да спре и може да направим много по въпроса!

Всички песимисти могат да запазят коментарите за себе си, те никога не са били двигател на положителни промени и никога не са направили нещо стойностно! – казват още инициаторите на почистването около Гоце Делчев.

За всички останали милеещи за чиста и красива природа заповядайте да вършим нещо истински стойностно заедно! Всичко е в нашите ръце! Всеки уикенд има по няколко инициативи с различна насоченост и една крайна цел: по добър свят за всички живи същества, прзовават младите хора от групата Clean&Green Gotse Delchev

Днес, преди заниманията по пеене, децата от Пеещи Сърца се включиха в акцията заедно с преподавателката си Мариана Карпатова, родители и граждани. Пеещи сърца се подготвят за концерт, тази събота от 18 часа в парка на град Гоце Делчев.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене