Лятото в Разлог е музикално и пъстро, Берковската духова музика разигра града, ред е на други изненади

Жители и гости на град Разлог пяха и танцуваха с квартет „Belcanto“ и Берковската духова музика, които откриха музикалната програма на “Разлог е изживяване! Разлог е музика”.

В петък вечер на централен площад “Преображение” квартетът и един от любимите оркестри на България подариха незабравими моменти на няколко поколения меломани, от цяла България и редица балкански държави. Участниците в музикалната програмата, за незабравимо лято в планинското градче, организирана от Община Разлог, представиха свои авторски парчета, нов прочит на патриотичните песни “Вятър ечи“, “Боят настана”, “Стани, стани юнак балкански” и “Райна Попгеоргиева”, както и популярни балкански и фолклорни хитове, с които накараха десетки жители и гости на Разлог да се хванат за ръце и да извият дълги български хора.

Музикална програма “Разлог е изживяване! Разлог е музика” дава едно незабравимо лято в сърцето на китното градче между планините Родопи, Рила и Пирин.
Концертната програма продължава на 22 юли, когато латино кралете на България Torino & Pashata ще излязат на сцената на централен площад „Преображение“ с любими на всички хитове.

На 28 юли стотици меломани ще чуят музикалните шедьоври на трио „TRIGAIDA“ и Хора при Националното училище за фолклорни изкуства „Широка лъка“. На 4 август организаторите ще зарадват всички жители и гости на Разлог с концерт на Дара Екимова, на 19 август е ред на спектакъла “Арабски нощи – ритъм, цвят, еуфория”, а на 26 август планинското градче посреща фолк дивата Деси Слава.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене