Алена със страхотен хороскоп за съботния ден

Водолеите да не бъдат прекалено доверчиви, а Рибите да бъдат готови за нови подвизи

Астроложката Светлана Тилкова-Алена направи много интересен хороскоп за съботния ден. По думите й Водолеите да не бъдат прекалено доверчиви, а Рибите да бъдат готови за нови подвизи.

Ето какво предрече Алена за всички зодии:

ОВЕН

Бъдете тактични, мълчаливи и отговорни по отношение на служебните си задачи, ако работите в почивния ден. Не очаквайте бързо и лесно разрешаване на финансови проблеми, ако сте ги създали сами или сте се поддали на нереални обещания. Спорни отношения с ваш бивш делови партньор изискват съдебно дирене, с добри адвокати, за да си върнете вложените пари, които ви дължи.

В състояние сте да постигнете хармония и разбирателство в отношенията с любимия си, стига да сте тактични и да се съобразявате с неговите желания. Вечерта сексът да е предшестван от романтична вечеря.

ТЕЛЕЦ

Въпреки почивния ден стабилизирайте отношенията си на работното място, дори и ако се налага да сведете глава, да смирите гордостта си и да се извините на колегите си, въпреки че не обичате да признавате вината си. Ще ви зарадват неочаквани материални успехи, но за да ги постигнете ви е нужна подкрепа, защото сами трудно ще се справите.

Заведете любимите си хора в тихо и приятно заведение и се насладете на уединението си. Отдавна не ви е случвало да посетите любимо местенце. Когато се приберете подгответе с много любов романтична обстановка за предстоящите сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Днес денят е почивен, но ви изнервят трудности, които са породени от ваши грешки и пропуски на колегите ви. Ще променят изцяло плановете ви за деня, но това е във ваша полза. Запазете спокойствие и разчитайте на себе си. Проверете всичко внимателно и не разпращайте документи, подписани от вас, без да сте ги прочели отново.

След работа се приберете у дома и отдайте дължимото внимание на брачните си половинки или се срещнете с любимите си хора. Направете вкусна вечеря, сипете си чаша червено вино и не се отказвайте от интимните мигове.

РАК

Не рискувайте с нови задачи, особено свързани с инвестиции, за да избегнете финансови загуби. Денят  е почивен, но ви носи добри приходи, които сте в състояние да инвестирате в губещи сделки заради ласкателствата на колегите ви и податливостта ви на влияние, но в нечия полза.

Бъдете внимателни, защото парите идват трудно при тази обстановка в държавата ни. В състояние сте да предизвикате скандал с брачната или интимната си половинка, само защото сте раздразнителни. Ако сте се изпокарали с любимите си хора, заради вашите безкрайни капризи, очаквайте да ви откажат интимните мигове и сексуалните удоволствия.

ЛЪВ

Пригответе се за неприятни новини, които са свързани с финансови проблеми във вашата фирма. Бъдете търпеливи и въздържани в почивния ден и ще намерите бързо изход от ситуацията. Не обвинявайте вашия счетоводител и подчинените си. Писателите, художниците, актьорите и музикантите имат възможност за изява.

Не допускайте конфликт с брачната половинка да ви съсипе деня и настроението. Не бързайте да мъстите, като изневерите или флиртувате. Всички опити да се наложите като незаменими и да докажете своята сексуалност ще останат неразбрани и без взаимност.

ДЕВА

Ако в почивния ден се налага да подписвате финансови документи при възможност  отложете тази задача за следващите дни. Не взимайте прибързани решения на работното място и не допускайте да ви манипулират. Предпазвайте се от влошаване на отношенията с колегите и деловите си партньори, като сте разумни и не им се противопоставяте.

Не бързайте да правите изводи и да ревнувате, ако не сте се снабдили с доказателства за изневяра. Въпреки вашата затвореност, сексът ви зарежда със сили. От вас зависи да възстановите хармонията в отношенията с интимната си половинка.

ВЕЗНИ

Очаквайте добри резултати в професионално отношение в този почивен ден. Задълбочаването в работата и умението ви да разпределите правилно времето си, ще ви донесат успех и признание. Не е желателно да пътувате, защото мислите ви за заети с неотложни задачи и сте разсеяни.

Предпазвайте се от нови запознанства с представители на противоположния пол. Романтичната среща ще е разочароваща. Семейните жени да не се изкушават от сексуална връзка с партньори, с които са се запознали случайно днес.

СКОРПИОН

Не допускайте в почивния ден да ви оказват натиск на работното място и не изпадайте в противоречие с принципите си. Бъдете сдържани и хладнокръвни. Не реагирайте емоционално на това, което става около вас. Отрицателната нагласа би довела до финансови загуби, а от случващото се със сигурност можете да извлечете дългосрочна полза за себе си.

Радвате на вниманието на противоположния пол, особено не сте семейни. За съжаление запознанството е разочароващо и скоро ще осъзнаете това. Контролирайте емоциите си и не се впускайте в прибързани сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Денят е почивен, но е благоприятен за начинания. Направете инвестициите, които сте уговорили. От вас зависи да избегнете загубите. Възможен е конфликт с хората от обкръжението ви, заради нежеланието ви да се подчините на неписаните закони на работното място. Бъдете търпеливи и сдържани.

Вечерта очаквайте изненадващи приятни срещи и романтични мигове. Не се колебайте да дадете израз на чувствата, които бушуват във вас. Ще спечелите сърцето на обекта на чувствата ви, но не се изкушавайте да се впуснете веднага в сексуални изживявания.

КОЗИРОГ

Не проявявайте сервилност при делови разговори с вашите началници и колеги, ако работите в почивния ден. Бъдете внимателни при работа с финансови документи и не ги подписвайте. Възможни са загуби. Поемете инициативата на работното си място. Ще се наложи да се натоварите с повече задължения, заради отсъствието на ваши колеги.

Отворете сърцето си и дайте израз на чувствата си без притеснение, след като ви отговарят със същото. Семейните жени могат да изживеят сексуални мигове, а несемейните да ги оставят за друг ден, ако са със случайни малко познати партньори.

ВОДОЛЕЙ

Не бъдете прекалено доверчиви в почивния ден. Подгответе се както за положителни така и за негативни обрати на работното място. Не са изключени  финансови загуби. Всяко ваше решение може да има неочаквани последици. Ако се наложи променете плановете си. Не търсете нова работа. Няма да постигнете желаното.

На несемейните жени Съдбата дава шанс да създадат хармонично семейство. На семейните, които нямат деца напомня, че е време да помислят за потомство. Прибързаните бракове или сексуални контакти, само защото сте решили да проявите ината си, не са желателни.

РИБИ

Днес, в почивния ден, сте готови за нови подвизи, с цената на много трудности, които не сте предвидили. Не поставяйте прибързано ново начало и не предприемайте пътувания зад граница особено по време на отново властващата пандемия и увеличаващи се заразени по света.

При запознанство не градете планове за съвместно делово сътрудничество, защото смесвате мечтите си с действителността. Не се впускайте в изневяра, само защото сте срещнали обсебващи хора, които са завладели съзнанието ви. Любовната омая е временна. Прибързания секс няма да ви зарадва, нито ще ви гарантира, че чувствата ви са споделени.

Източник: Труд

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене