ХОРОСКОП ЗА 24 ФЕВРУАРИ

хороскоп

ОВЕН
В понеделник Овните ще бъдат учудени от положителното начало в делата им, тъй като въобще не се надяват на обрат. В службата ще получите съгласие по даден въпрос, който ви интересува. Опитите ви за реализация в делови план ще се увенчаят с успех.

ТЕЛЕЦ
Денят е печеливш за Телците, характерна е професионалната придобивка за мнозина, която в различните случаи има различна стойност – издигане в кариерата, нова работа или новини и съобщения, които ще добият практически израз. Добър ден за бизнесмените.

БЛИЗНАЦИ
Близнаците винаги са се отличавали с добро мислене, но днес то може да се нарече всеобхватно за вас. Насоката е предимно делова. Налице е безпокойство от съобщения и новини. Отношението на началниците в службата е променено – те са услужливи.

РАК
Раците блестят с пълната си сила. У мнозина е засилен творческият импулс, който предизвиква нов начин за действие при вас. Днес ще имате контакти с хора, работещи в административната сфера. При някои настъпват кардинални служебни промени.

ЛЪВ
Лъвовете са изправени пред кръстопът, който символизира различните начини на действие. Останете верни на себе си и действайте с познатите ви методи. Не се отчайвайте, че благородството ви ще остане незабелязано. То ще бъде оценено и ще се случи незабавно.

ДЕВА
За Девите понеделник носи положителни промени, от които напълно ще се успокоите. Става въпрос за всичко, което може да се яви причина за вашите притеснения. По отношение на професията и финансите ще постигнете необходимото, което ви задоволява.

ВЕЗНИ
Мнозина Везни в понеделник ще получат професионални новини, те ще бъдат директна покана за работа в някаква сфера. Новостите не отминават и бизнесмените – може би промяна в партньорството или на съдружника. Очаква ви позитивно развитие в бизнеса.

СКОРПИОН
Промените, които действат при Скорпионите, са на професионално ниво и те са положителни. Някои все още изследват развитието им, очаквайки да последва нещо неприятно. Това притеснение е ненужно, а ще е по-разумно да действате ефективно и конкретизирано.

СТРЕЛЕЦ
Новостите са характерни в понеделник за Стрелците. Организирайте по нов начин професионалната си изява. Настъпва време за повишаване на финансовите ви възможности. Ще извоювате повишение. Действайте за излизане на по-предни позиции.

КОЗИРОГ
Не е необходимо да градите нови планове, свързани с вашия професионален живот. Той е твърде изразителен и ви дава правото за действия. Забележителен е понеделник за Козирозите с контактите. Те са на високо ниво и ще доведат до сключване на нови договори.

ВОДОЛЕЙ
Водолеите са много енергични за делово справяне в понеделник. Мнозина планират начина, по който ще премине денят им, но няма никаква гаранция, че ще се осъществи в този вариант. Не се притеснявайте от пречки или трудности, успехите са валидни.

РИБИ
Рибите ще се зарадват на уважението от колеги и близки хора. Позитивното отношение от околните е предзнаменование за ново начало. То засяга професионалното израстване и категорична стабилизация. Можете да се надявате на подкрепа от влиятелни хора.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене