Местния печат

печат

В. „Вяра“

Пернишкият касапин Кристиян Петров излиза на свобода в понеделник, за 10 години зад решетките обра всички награди за стихове, рисунки и добро поведение

Убиецът Кристиян Петров от Перник, който закла и разфасова своя съученик – 16-годишния Кристин Иванов, излиза на свобода след 10 години изгнание в затворническото общежитие в Самораново и бобовдолския затвор.

Цял Перник тръпне в ужас, че нашенският Чикатило Кристиян Петров скоро ще се разхожда свободно из града.

На 10 октомври 2004 год. cтраната беше разтърсена от новината за убийството на 16-годишния Кристин Иванов.

Братът на Бат Сали Людмил Методиев спипан с 3 куб. незаконна дървесина в Самоков, роми разкриха: Плаща по 30-40 лв. на всеки кубик, вкаран без документ в гатера

Братът на депутата от ДПС Александър Методиев – Людмил, бе хванат в крачка с 3 кубика незаконно добита дървесина в Самоков. Дървеният материал е открит в гатера на депутатския брат при проверка от Икономическа полиция – София съвместно със служители на РДГ-Самоков. Според горските служители от Общинско лесничейство проверката е била рутинна и са били проверени четири гатера. Един от тях е собственост на брата на депутата Александър Методиев – Людмил Методиев.

Вергил Иванов от Яхиново цял ден пиян копае с багер на строителен обект, забърса 2 коли

Пиян багерист забърса две коли на централната улица „Николаевска”, след като цял ден бе на работа на обект в Дупница. Напускайки обекта, на който е работил, 48-годишният Вергил Иванов е нанесъл незначителни материални щети на  автомобили, с които се е разминал при движение в централната градска част в Дупница. Срещу водача е образувано досъдебно производство за управление на багер след употреба на алкохол. Тестът с дрегер е отчел резултат 2.21 промила алкохол в издишаните пари.

Треньорът в расо отец Андон Шавулев от Благоевград се помоли за победа на Кобрата: Кубрат е патриот, Кличко е сребролюбец

 „На литургия се помолихме за победа на Кубрат Пулев над съперника му Владимир Кличко.“ Това заяви отец Андон Шавулев, който служи в храма „Въведение Богородично“ в Благоевград.

Отец Дончо е добър приятел на Кубрат Пулев, както и на неговия брат Тервел. Те се срещат често и обменят опит.

„Очаквам успех за Кубрат Пулев, той притежава изключителен стремеж към победата. Кубрат притежава висок морал и патриотизъм, докато Кличко играе за пари.

52-годишният Румен от Петрич издъхна след вечеря с гъби, борят се за живота на жена му

52-годишният Румен Стоянов от Петрич издъхна след вечеря с гъби. В Югозапада настана същински бум от натровени с гъби, а последният случай се оказа фатален.

Петричанинът почина, след като яде гъби, а жена му е настанена в болница. Преди дни 52-годишният Румен донесъл вкъщи гъби, брани в района на село Марикостиново. Жена му ги сготвила за вечеря. Два часа по-късно и двамата се почувствали зле, настанени са в петричката болница, където Румен издъхнал, съпругата му е спасена, явно яла по-малко от гъбите.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене