Айсел Пидева: До кога в България ще цари лекарска немърливост и пренебрежение към хората ?

 

До кога??????

До кога в България ще цари лекарска немърливост и пренебрежение към хората, които не наливат пари и не пълнят джоба на така наречените специалисти? До кога ВУЗ-овете ще вадят годишно стотици лекари полагащи клетви, които нямат намерение да спазват? До кога ще търпим издевателства над себе си и близките си придружени с „Не дават пари на лекарите“ Труда ми сякаш е безплатен“ „Не си струва да си лекар в тая държава“ и ред други потресаващи изказвания последиците от които са пренебрежение към пациенти, мъки причинени на пациенти, а понякога и фатален край за хора видяли и невидяли бял свят?
До кога ще се играе на тото с човешките животи!!!!!!!!

Живеем в 21 век, бременна жена губи чедото си в банята в къщи връщайки се от ЛЕКАР!!!!!!!!!!!
А обяснението на д-р Красимир Михайлов (Директор на СЦ-Благоевград), е че е преценка на лекаря ( уважаемия д-р Фидошев) как да постъпи!!!!!!
Думите на д-р Михайлов са: Той е преценил така!!!!!

Как докторе питам аз, е адекватна преценката на лекар хирург с дългогодишен стаж да приеме бременна жена в кабинета си, да й бие обезболяваща инжекция, да я изпрати в къщи да роди мъртвото си бебе в банята, и после да се извини на семейството й сякаш не са загубили бебето си, а кучето си?????
Защо жената не е изпратена в АГ???????
Защо не е приета в болницата?
Защо не са проследени и диагностицирани болките й?
Защо не са установени причините за тези болки???
И НАЙ-ВАЖНОТО, ЗАЩО НИКОЙ В ТАКА НАРЕЧЕНИЯТ СПЕШЕН ЦЕНТЪР НЕ ОБРЪЩАТ ВНИМАНИЕ НА БРЕМЕННА ЖЕНА В 6 МЕСЕЦ С БОЛКИ И НЕ Я ОРИЕНТИРА КЪМ ТОЧНИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ, КЪМ КОИТО ДА СЕ ОБЪРНЕ, А ВМЕСТО ТОВА СЕ ПРАВЯТ ЕКСПЕРИМЕНТИ СЪС ЗДРАВОСЛОВНОТО Й СЪСТОЯНИЕ И СЕ ИГРАЕ НА ТОТО С БЕБЕТО Й??????
Въпрос имам и към така наречената д-р Стоева, как практикува проследяване на бременност след като е неоткриваема?????
ИСКАМЕ ВСИЧКО ТОВА ДА БЪДЕ НЕЗАБАВНО ПРОСЛЕДЕНО И ГЛАВНИТЕ ГЕРОИ В ТАЗИ ТРАГЕДИЯ, А ИМЕННО Д-Р ФИДОШЕВ И Д-Р СТОЕВА ДА ПОЕМАТ НЕОБХОДИМАТА ОТГОВОРНОСТ И ДА СИ ПОНЕСАТ СЪОТВЕТНИТЕ НАКАЗАНИЯ И САНКЦИИ!!!!
1. И НА ДВАМАТА ЛЕКАРИ НЕЗАБАВНО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОТНЕТА ЛЕКАРСКАТА ПРАВОСПОСОБНОСТ
2. ДА ИЗПЛАТЯТ НА СЕМЕЙСТВОТО ПАРИЧНО ОБЕЗЩЕТЕНИЕ ПОКРИВАЩО РАЗХОДИТЕ НЕОБХОДИМИ ЗА РАБОТА СЪС СПЕЦИАЛИСТИ ПСИХОЛОЗИ ЗА МАЙКАТА
3. ДА БЪДАТ СЪДЕНИ СПРЯМО ЗАКОНИТЕ НА РБ ЗА НАЙ-ТЕЖКОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, А ИМЕННО УБИЙСТВО!!!!!

Коментар на Айсел Пидева в социалните мрежи!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене