Кметът на община Гоце Делчев се срещна с шампионите от Киокушин карате клуб „Ронин“

Кметът на община Гоце Делчев се срещна с шампионите от Киокушин карате клуб „Ронин“ и техният треньор Стоян Златев, които прославиха клуба и града ни на Европейското първенство, проведено в Унгария. Георги Хаджиев е новият Европейски шампион при мъже до 21г. в категория до 80 кг, Мартин Георгиев се класира на второ място в категория до 60 кг, а Енесмустафа Хаджи е трети при кадети до 70 кг.

„Гордеем се с вас и вашите успехи. Пожелавам ви още много спечелени състезания и покорени върхове в спорта и в живота“, пожела на младите шампиони от Гоце Делчев кметът Владимир Москов. Той бе категоричен, че общинското ръководство винаги ще оказва подкрепа на талантливите деца и младежи, които се занимават със спорт в Гоце Делчев. В знак на уважение и признателност за постигнатите високи резултати, тримата младежи получиха от кмета на общината знака на града, както и книга със спортна тематика, която да ги мотивира за още по-големи успехи.

Киокушин карате клуб „Ронин“ Гоце Делчев има вече над 20 годишна история и може да се похвали с много високи постижения на своите възпитаници на национално и международно ниво.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене