Заместник министър Кирил Ценкин поздрави служителите на ОДМВР-Благоевград по случай професионалния празник на МВР

„Благодаря за вашето старание, за вашата отговорност, за вашия труд! Убеден съм и вярвам, че с взаимни усилия и колегиална подкрепа, със сплотеност и висок морал, ще подходим и при изпълнението на всички предстоящи задачи“, с тези думи зам.-министър Кирил Ценкин поздрави от името на ръководството на МВР служителите на ОДМВР-Благоевград с професионалния празник. С благодарност и признание към колегите си се обърна и старши комисар Георги Кандев, директор на областната дирекция. Той им пожела да бъдат здрави, отговорни и удовлетворени от работата си.

На тържествената церемония присъстваха директорът на ГД „Жандармерия, специални операции и борба с тероризма“ главен комисар Димитър Андонов, директорът на РДПБЗН-Благоевград комисар Валентин Василев, областният управител Стоян Христов

В рамките на празника бяха наградени и отличили се в работата си служители на дирекцията. За постигнати високи професионални резултати и съществен принос при изпълнение на служебните задължения със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов с отличие „Почетен знак“ на МВР – III СТЕПЕН бяха наградени: комисар Димитър Ичев – началник отдел „Охранителна полиция“, младши инспектор Васил Колев – старши полицай в група „Охранителна полиция“ в РУ-Разлог, главен инспектор Сергей Алексов – началник на сектор „Пътна полиция“ в отдел „Охранителна полиция“ и главен инспектор Петър Пелтеков– началник на сектор „Охранителна полиция“ в 02 РУ-Благоевград. 14 служители получиха „Писмена похвала“, 7 – „Индивидуална парична награда“, а 2-ма – „Обявяване на благодарност“. 33-ма служители на сектор „Български документи за самоличност“ бяха отличени от министър Стоянов с „Колективна парична награда.

Със заповед на главния секретар гл. комисар Петър Тодоров бяха наградени двама служители на ОДМВР-Благоевград с „Обявяване на благодарност“ , а други 18 техни колеги – с „Писмена похвала“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене