Бойко Борисов: Ще си дам имунитета

Ще си дам имунитета въпреки толкова очевидната направа от тогавашния главен прокурор срещу мен. Това каза в кулоарите на Народното събрание лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Множество сигнали на служебното правителство срещу Корнелия Нинова стоят на трупчета, явно заради това тя се възползва и върши някаква чужда задача. Разговарях с парламентарната група днес, все пак аз съм Бойко Борисов, ще си дам имунитета въпреки толкова очевидното направено от тогавашния главен прокурор Иван Гешев срещу мен. Но аз вярвам в българския съд и прокуратура- няма да бъда жертва на шантаж и изнудване”, добави още Борисов.

„В България, ако някой не ми спомене името, то се оказва, че не е значим. Това важи и за нашите некоалиционни партньори и нашата „не опозиция“. Напомням как Корнелия Нинова от трибуната на парламента призоваваше да ги събера да направим правителство. Множество сигнали на служебното правителство срещу Нинова стоят на трупчета. Явно заради това тя се опитва да се възползва и тя върши някаква друга задача”, заяви Бойко Борисов.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене