Благоевградската ТВ ДАРТС фалира! "Собственикът" и Пол Белогур официално заявил вил на своя работник и бивш сайбия на медията Стоян Реджов - пари няма, действайте.

Приятелят на всички остана без приятели! Медийният бос Стоян Реджов очи в очи с фалита!

Благоевградската ТВ ДАРТС фалира! „Собственикът“ и Пол Белогур официално заявил вил на своя работник и бивш сайбия на медията Стоян Реджов – пари няма, действайте.

Само преди година в медиите излезе новината че фирмата  му „Белогур холдинг“ ЕООД е купила 100 процента от капитала на благоевградската „Телевизия Дартс“ на Стоян Реджов. Според данните в Търговския регистър капиталът на фирмата при основаването й през 2019 година е бил 100 лева, толкова е и сега.

Докато всички колеги, насърчаваха „сделката“ и бълваха какви ли не небивалици за бляскавото бъдеще на една несъществуваща за днешния дигитален свят медия, Топ Преса бяхме единствените, които се усъмнихме в достоверността на всичко това. Само преди няколко дни Реджов се е свързал с инвеститор в столицата, който е известен с това, че влага пари в медии и буквално му предложил „телевизията“ си на тезгяха. Оплакал се че с Пол Белогур не са се разбирали и че всичко около „сделката“ било „медиен балон“. ТВ Дартс все още била собстеност на Реджов и тая отчаяно търси на кого да я зашие. Последият му напън да се афишира като някой, с цел да продаде нещо което не струва и хиляда лева беше партенката, че ще прави „телевизията“ си официална. Това нещо се върти от година насам но така и така не стана факт. Сега Реджов плюмпа нещо за септември. Нещо което дори и да се случи изобщо няма да даде бъдеще на медия с концепция за преди двадесет и пет години.

И така приятелят на всички – Стоян Реджов, човекът който парадираше, че всички без кмета на Симитли са му приятели, доказаният гурме специалист и млад сомелиер днес остана без приятели. Не крием, че преди години той се наричаше наш приятел, но след като участва в коплот срещу Камбитов и като дойде Томов сам се обяви, че тайно ще командва в общината ние се дистанцирахме от него. Просто не ни се потъваше в тази тиня. Простили сме му простотията да се вземе на сериозно за пореден път.

Ще си позволим да му дадем един непоискан приятелски съвет  – Стояне, с „телевизия“ няма да стане! Спри да лъжеш хората, че имаш медия. Направи си сайт. Работи като всичски нас. Слез на земята и започни да се трудиш. Ол инклузива свърши!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене