Фармацевтът Константин Качулев се кандидатира за кмет на Петрич

Фармацевтът Константин Качулев се кандидатира за кмет на Петрич

Сдружение “ Обединени за Силен Петрич“ излъчи фармацевтът д-р Констанин Качулев за кандидат за кмет на Петрич.

Той е първият, който обяви кандидатурата си в южния град. Качулев ще се изправи срещу Димитър Бръчков, досегашен кмет от ГЕРБ. Очаква се още поне трима души да се кандидатират за кметския стол.

Доктор Качулев заяви, че щом хората от община Петрич ще го назначават за кмет, те и трябва да му връчат “длъжностната характеристика”. Въпреки, че сдружението и доктор Качулев имат кристално ясна визия за управление на общината, очаквайте скоро преки срещи с него и представители на сдружението.

Припомняме, че доктор Качулев през този месец спечели специална награда от Съюза на икономистите в България в конкурса “Млад икономист 2023”, призът “Магистър-фармацевт на годината 2023” за РФк-Благоевград и е с основен принос в наградата за “Регионална фармацевтична колегия на годината за 2023 година” – оценка за неговата работа и успехите на управляваната от него Регионална фармацевтична колегия – Благоевград до края на 2022г.

Константин Качулев е магистър по фармация с три специалности – промишлена фармация, токсикология, и правно регулиране в здравеопазването; магистър по управление на клиничните изпитавания на нови лекарства; доктор по социална медицина и организация на здравеопазването и фармацията; студент в магистърската програма по икономика и финанси.

Сдружението ще има и своя листа, както и кандидати за петричките села. /Пирин нюз

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене