Талантливи деца покориха сцената на фолклорен фестивал в село Дебрен

Страхотно представяне на децата от Детска градина „Никола Вапцаров“ в гърменското село Дебрен. Те участваха в първия фолклорен фестивал „Традиции и обичаи в моя роден край през очите на нашите деца“. Малчуганите сътвориха истински празник и разчувстваха не само преподавателите и родителите си, но и всички гости на тържеството с талантливите си изяви на сцената. Сред тези, които аплодираха красивите песни, танци и стихове на децата, бе и кметът на обина Гърмен – Феим Иса.

А аплодисментите дадоха криле на пременените в народни носии хлапета, които с много настроение, усмивки и чар показаха всичко, което са научили в детската градина от своите учители. Всички присъстващи поздравиха организаторите и участниците в колоритния и вълнуващ фестивал. 

„Впечатлен съм от видяното, тзи деца са нашето вдъхновение, нашено бъдеще, нашата надежда за по-добри дни! Благодаря за този невероятен празник на директорите на детската градина Волета Ролева и и Ася Чаушева, на техните колективи, на децата и техните родители“, сподели кметът Феим Иса.

                                         Дебрен-празник-деца

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене