ВИДЕО: Събраха 44,981 лв.за джамията в Господинци

Уникален няколко часов благотворител концерт, голям благотворителен базар, стотици присъстващи, силна подкрепа от бизнес, читалища, детски градини и училища, хора от региона дошли обединени от желанието за съпричасност да помогнат за една кауза, за една еблематична и средишна джамия която всички тези хора строят и ще построят за всички вярващи.

Това благотворително събитие показа лицата на много обикновени хора които с постъпките си показаха колко големи Човеци са, а и едно такова събитие носи много доброта, то е пример как хората се обединяват в обща кауза и постигат висока цел. Такава висока цел беше постигната на това благотворителното събитие. Само за няколко часа благотворителния базар и благотворителния концерт събраха сума от 44,981 лева за да продължи довършването на тази мечтана джамия.

Колко и голяма да бъде изписана думата БЛАГОДАРЯ тя пак ще е малка спрямо всичко това което направихте вие ДАРИТЕЛИ и вие, които с ръцете си месихте и приговяхте за базара и уникалните, талантливи и емблематични изпълнители, които с песните, танците и музиката си записаха в историята на това малко село един концерт който може би никога няма да се повтори. Поклон пред всички, ние без вас и вашата помощ много трудно щеше да успеем. Нека Аллах да възнагради достойните ви постъпки.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене