Ръководството на община Разлог посрещна сребърни волейболисти

Ръководството на Община Разлог посрещна отбора на СУ “Братя Петър и Иван Каназиреви”, който спечели сребърни медали от финалните състезания на Ученическите игри по волейбол за девойки (VIII – X клас) 2022/2023 г.


Днес кметът на община Разлог инж. Венцислав Гърменов и зам.-кметовете г-н Иван Гюров и г-жа Гергана Фарфаров зарадваха младите волейболни надежди със специални индивидуални подаръци, брандирани с волейболни елементи и логото на Общината, пожелавайки им още много успехи.

Отборът на девойките, ръководен от г-н Иван Копанаров, спечели сребърни медали на финалните състезания на Ученически игри по волейбол, които се проведоха в град Етрополе през изминалите дни. 2 точки не достигнаха на възпитаничките на СУ “Братя Каназиреви” да се приберат в Разлог с републиканска титла, след финалния двубой срещу СУ “Г. С. Раковски” (гр. София). Въпреки минимална разлика в крайното класиране, капитанът на отбора сподели, че съставът от доказани спортисти и отлични ученици, се е представил на ниво и има амбициите следващата година да вдигне купата за първо място.

По време на днешната среща с вицешампионите на България, ръководството на Община Разлог използва момента да връчи и специални купи на директора на гимназията г-жа Тумбева, за достойното представяне на младежи и девойки от СУ “Братя Каназиреви” в общинския етап на ученическите игри, по волейбол и тенис на маса, които се проведоха в началото на годината.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене