За трета поредна година над Кюстендил ще се състои фестивалът Хисарлъка Experience

От 7 до 9 юли в лесопарк Хисарлъка над Кюстендил ще се състои фестивалът Хисарлъка Experience, съобщиха организаторите от Collective Crew. Фестивалът събира красотата на старинните забележителности с модерните технологии и приканва за красиво преживяване сред природата.

В горещите юлски дни сред старите каменни стени на крепостта ще се носи емоцията на модерната българска музика. По традиция на фестивала ще има и Handmade bazar, където ще бъдат предлагани ръчно изработени изделия, направени с майсторство от талантливи млади занаятчии.

Изложби от талантливи артисти ще допълнят изживяването и ще покажат красотата на ръчната работа, казаха още организаторите.

На музикалната сцена в първата вечер ще излязат Теодосий Спасов, Иван Шопов и Котарашки. През втория ден на фестивала участие ще вземат група „Молец“ и Мила Роберт. В последната вечер на фестивала „Уикеда“ и колектива на Trombobby x C-Mo и Единствените им Приятели ще зарадват посетителите със своята музика.

Събитието ще се състои при крепостта Хисарлъка над Кюстендил и ще бъде със свободен достъп, уточниха организаторите. Фестивалът се финансира от община Кюстендил, а домакин е местното Сдружение по Туризъм.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене