ХОРОСКОП ЗА 14 НОЕМВРИ

хороскопОВЕН
В петък родените под Овен започват прекрасно деня и много от вас се чувстват напълно възстановени. Вероятно това усещане идва по специфични причини, свързани с вашата работа, която днес ще ви създаде дори радост. Денят е много добър за реализация на деловите задачи, но сега не бива да пътувате, за да избегнете усложнения.

ТЕЛЕЦ
Дойде времето и на вашето възстановяване и сега съвсем сигурно може да се каже, че вие действително осъществявате този процес. Имате много добри възможности, чрез които да демонстрирате не само самочувствие, но и възможности. Бъдете реалисти и не създавайте проблеми в дома си.

БЛИЗНАЦИ
Особени обстоятелства ще изпълват деня на родените под този знак. Не може да се говори за някакви задоволяващи ви постижения днес, тъй като пред себе си имате препятствия от различен порядък. По-скоро трябва да бъдете бдителни и да търсите своята реализация на професионалното поле. Там ще получите максимално удовлетворение.

РАК
Един особено приятен ден е петък за вас. Действително днес се очертават проблеми от служебен и финансов характер при вас, но като личност всеки от вас ще чувства огромна свобода и възможности за реализация. Ако имате да извършвате дейност, свързана с администрация, едва ли ще попаднете на по-добър от днешния ден.

ЛЪВ
Пред Лъвовете днес отново се изправят нерешените проблеми и вие сега горите от желание час по-скоро да приключи всичко. Те в момента са три, но не бихте могли да разрешите всичките. Един от тях трябва да остане за следващите дни. Петък ще бъде доста труден за вас, но вечерта ще премине в спокойна семейна атмосфера.

ДЕВА
Доста отегчени ще бъдете днес, но, от друга страна, делата ви ще вървят и освен всичко, можете да си позволите и нови инициативи – контакти с нови хора, между тях много влиятелни личности. Известни подозрения от служебно естество ви притесняват, но не обръщайте внимание на тях.

ВЕЗНИ
Доста агресивни ще бъдете в петък. Това, разбира се, има основание, защото онова, което сте решили да извършите днес, ще бъде възпрепятствано. Проблематични са вашите контакти днес и не се ангажирайте със срещи, особено в кръга на вашите приятели. Път по делови причини няма да донесе очаквания успех.

СКОРПИОН
Петък е особено успешен за вас. Това е ден, в който може да си позволите буквално всичко, което води до реализация на физически или духовен план. Активизирайте се и действайте по всички направления, защото денят е изключително успешен за вас. Известни професионални затруднения ще срещнат някои.

СТРЕЛЕЦ
Малко тежичък е този ден за вас и на повечето от родените под Стрелец ще им бъде неизгоден петъкът. Проявявате по-голямо от необходимото подозрение към околните и сте много загрижени да не загубите. Успокойте се, това няма да се случи. Дори днес имате добър финансов късмет, но във всичките си дела трябва да бъдете по-активни.

КОЗИРОГ
Петък е твърде добър за вас. Към професионалните си задължения някои от вас ще проявят негативно отношение, но то е по-скоро опит за отлагане. Не се притеснявайте за финансовите си дела или въобще за финансовото състояние. Няма нищо, което да ви създава трудности в това отношение.

ВОДОЛЕЙ
Не бъдете подозрителни към онези, които ви заобикалят, защото това парира вашата делова активност. Има известни противоречия с някои от приятелите ви, но благодарение на взаимното разбирателство те много скоро ще отпаднат. Петък е един от най-успешните дни през тази седмица за вашата професионална изява.

РИБИ
За родените под Риби петък е успешен, особено ако съумеете да изпълните намеренията си чрез активна и действена изразност. В професионално отношение денят ще ви бъде изключително труден. Проблемите ще останат неразрешени днес. Не ги пренасяйте в дома си, защото това ще доведе до конфронтация с близките ви.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене