Червеният наглец! Любен Милев – човекът, който срина БСП в Благоевград не трябва да бъде гонен, трябва да бъде линчуван!

Обикновен предател, който с години използва партията само за личните цели на себе си и на своя партиен гуру Костадин Паскалев. Това е образът на ченгето Любен Милев, който срина структурата на БСП в Благоевград. Апропо – Топ Преса от години пише, че кризата в БСП се дължи именно на предателите отвътре, които я бламират и саботират дейността и…

Нима за някого е тайна, че такива като Любен Милев през годините работиха за АБВ, Мая Манолова, ПП, последно за „Левицата“, но не и за партията БСП, на която уж са ръководители и членове?

Днес става ясно, че срещу партийното управление на Милев, лидерът Нинова е изпратила проверка… Проверка?!

Не, тази проверка не е нужна. Нужни са ясни и категорични действия – Милев вън от партията! Милев вън от партийните назначения… Да си иде в „Левицата“ и Паскалев да му намери работа към тлъстата пенсия. Столетницата в областната столица не е бащиния на Милев. Той позорно трябва да бъде прогонен, а защо не и линчуван медийно като му се извадят всички кирливи ризи. Ние от Топ Преса сме убедени, че Милев ги има в изобилие.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене