Фолклорна вълна от съпричастност към Господинци, звезди от района ще блестят на благотворителния концерт

Отново силна съпричастност от фолклора в региона на благотворителното събитие на 27.06.2023г. в с. Господинци чиято основна цел е набиране на средства за закупуване на ламарината за купола и минарето на новостроящата се джамия.
За втори път благотворителния базар и благотворителния концерт ще подкрепят достолепните жени на с. Скребатно. Специално за да повдигнат духа на всички от село Дебрен идват зурнаджиите от формация Люманови. Много автентичност и уникално старинно пеене ще поднесат и достолепните жени на формация „Брезничанки“.

Село Корница за втори път ще ни изпрати изключителния си талант очерователната Зейнеп Вражели. Подкрепа идва от село Абланица оркестър „Младост“ ще вдига градуса на настроението. Много красота и атракция ще ни покаже танцовата формация от с. Лъжница, а и с нетърпение чакаме за втори път бляскавите момичета на с. Рибново. Отново и тази година имаме подкрепата на нашите приятели от оркестър „Фамилия “ с. Огняново, а Горно Дряново ни изпраща своя оркестър „Диамант“ Специален поздрав и подкрепа от Мухамед Кальор от с. Брезница. Атрактивните и игриви деца на с. Филипово отново ще уважет събитието. Желание за съдействието и от младия народен изпълнител Денис Махуров.

Голяма подкрепа идва от Родопа планина, мъжка фолклора група гр. Сърница, уникален неделински двуглас ни готвят възпитаниците на НУФИ Широка лъка Николай Проданов от гр. Сърница и Борислав Диданов от гр. Неделино . Сборна мъжка певческа група от село Пашово и село Горно Краище. И тази година при нас отново ще бъде гласът на Родопите със своя оркестър Хамид Имамски. Специална подкрепа и висока чест ще ни окаже родопския славей, обичайният народен изпълнител Николай Славеев.

Достойна подкрепа, достойни постъпки на изпълнители които ни дават пример че сме общество, че сме хора обидинени в една обща кауза и че благотворителноста трябва да бъде ценност.
Адмирации и поклон, ние имаме нужда от ВАС, ние не можем без ВАС.
В случай на желание за подкрепа, ние сме отворени да дадем сцена за изява на всеки.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене