ВИСОКИ ТЕХНОЛОГИИ НАВЛИЗАТ В КЮСТЕНДИЛ

В читалище „Братство 1869“ гр. Кюстендил бе официално представена иновативна интерактивна маса, закупена в рамките на проект „ЕС на младите“, Договор №: 2022-3-BG01-KA154-YOU-000100523, съфинансиран от Европейския съюз, Програма „Еразъм+“. Интерактивната маса ще може да бъде използвана от посетителите на читалището, за търсене на разнообразна информация, онлайн, за провеждане на интерактивни събития и обучения онлайн и офлайн.

Интерактивната маса е от най-ново поколение и е иновация за община Кюстендил.Тя съчетава всички компоненти на интерактивната дъска, проектора и компютъра в едно устройство – вграден компютър, мобилна стойка за лесно пренасяне в различни зали, възможност за работа в хоризонтална и отвесна позиция, съвместима за работа с всякакъв тип софтуер, мулти-тъч екран, както и писане по дисплея с ръка или специален маркер.

Чрез новата придобивка младите хора на община Кюстендил ще получат достъп до допълнително иновативно консултиране и обучение, което да разшири техния мироглед и да им отвори по-широко вратите към тяхната бъдеща реализация.
Сред гостите на събитието бяха кметът на Община Кюстендил г-н Петър Паунов и секретарят на Община Кюстендил Светослав Василев

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене