НАЦИОНАЛЕН МЛАДЕЖКИ КОНКУРС „АЗ ЗА МОЯТА ОБЩИНА: ЕДИН ПРОБЛЕМ – ЕДНО РЕШЕНИЕ“

Ако обичате мястото, където живеете в община Банско, и сте загрижени за своите близки и приятели, защо не станете част от намирането на решение? Може би някои проблеми не изискват много сили и пари, но не винаги достига време.
Огледайте се. Сред проблемите в нашата община, с които се сблъсквате, изберете един, чието решаване може да се окаже във Вашите ръце.

Представете си, че от Вас зависи решението на конкретен проблем, който засяга част от жителите на община Банско. Какви предложения за неговото решаване бихте направили? Как ще прецените кое от предложенията е най-реалистично? Кого ще привлечете сред своите съмишленици? Как ще мотивирате тяхната активност и ангажираност? Чии интереси би могло да засегне предлаганото от Вас решение? Какви са стъпките за решаване на проблема? Какви ресурси ще Ви бъдат необходими за осъществяване на идеята? Как виждате своята роля в решаването на проблема?

Ако отговорите на тези въпроси, Вие ще сте разработили своята малка „управленска програма“.
Не пропускайте: защо е важно решаването на избрания от Вас проблем.
Напишете своите имена, адрес и телефон за връзка.
Изпратете своята концепция до 30 юли 2023 г. в електронен формат на имейл: konkurs@namrb.org с копие до: press@bansko.bg
Ние ще Ви помогнем тя да стане реалност.

С помощта на Национално сдружение на общините в Република България /НСОРБ/ ще съдействаме за решаване на избрания от Вас проблем с реализиране на Вашата идея.
Не бъдете част от проблема. Станете част от неговото решаване!
Регламентът на конкурса „Аз за моята община: един проблем – едно решение“ можете да изтеглите на:https://www.namrb.org/…/nsorb-obyavyava-natsionalen…

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене