Серия от катастрофи с пострадали в кюстендилско

Серия от пътни произшествия са възникнали на територията в област Кюстендил , съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР – Кюстендил. 51-годишен мотоциклетист е пострадал при пътнотранспортно произшествие на пътя Дупница – Кюстендил. Движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, е загубил контрол над мотоциклета и е паднал на пътното платно. Закаран е за лечение в кюстендилската болница, по първоначални данни е без опасност за живота. Мотоциклетистът е турски гражданин. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

28-годишен водач на мотоциклет е пострадал при катастрофа на територията на село Яхиново. При предприета маневра да заобиколи друг автомобил, загубил контрол над мотоциклета и паднал на пътното платно. Закаран е в столична болница със счупен крак, взета му е кръв за анализ за употреба на алкохол и наркотици. Досъдебно производство е образувано по случая в РУ Дупница, уведомена е прокуратурата.

20-годишен водач на лек автомобил е причинил пътно произшествие на улица „Саморанска“ в Дупница поради движение с несъобразена за пътните условия скорост, ударил се е в крайпътно дърво. Пострадали са 2 непълнолетни пътнички в автомобила, настанени са в дупнишка болница без опасност за живота. Тестовете на водача за употреба на алкохол и цигари са отрицателни. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Дупница.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене