Информационно събитие за финансиране на земеделски стопани през 2023 г. проведоха в Гоце Делчев

Възможностите за финансиране на земеделските стопани през 2023 г. от Програма за развитие на селските райони, Стратегически план за развитие на земеделието и селските райони в периода 2023-2027 г. и инструментите за финансиране от Националния план за възстановяване на устойчивост, се проведе вчера в Гоце Делчев.

Организатори на информационното събитие са Национална служба за съвети в земеделието и Мобилен общински офис Гоце Делчев. Лектори на информационната среща са Айтен Джиналиева – младши експерт НССЗ, Мобилен общински офис Гоце Делчев и Антоанета Миленкова – главен експерт, координатор за Югозападен район, НССЗ, Благоевград. Бяха разяснени възможностите за финансиране на регионално ниво от Програмата за развитие на селските райони на Местната инициативна група на териториите на общините Гоце Делчев – Гърмен – Хаджидимово. Целите на информационните събития на Програмата, специално за Топ Преса, представи Айтен Джиналиева, младши експерт НССЗ.

Заинтересованите земеделци от района могат да се консултират при Мобилен общински офис в Гоце Делчев който се намира в сградата на Дирекция „Социално подпомагане“. Тел: 0882 460 667 – Айтен Джиналиева. E-mail: office@naas.government.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене