Председателят на УС на „Пирин“ Смилянов: Ако искате да чуете, че сме се провалили, то това е факт

С това председателят на УС на ФК „Пирин Гоце Делчев Андон Смилянов призна, че ръководеният от него орган не се е справил със задачата си да запази третодивизионния статут на неврокопчани и пое отговорността за това след 3 сезона тимът отново да се озове в Пиринската бундеслига. Това признание, прeдседателят Смилянов направи на Общо събрание на УС в присъствието на отговорни футболисти, фенове и представител на общината.

„Допуснахме грешки, имаше неща, за които по-рано трябваше да се вземат мерки, за да предотвратим това състояние, в което се намираме и предстоящия ни сезон в четвърта лига. Направихме много усилия, но явно е трябвало да бъдат още и може би по-навреме,“ започна изложението си на сбирка с феновете на тима, по чието желание се проведе тя.

На събитието присъстваха още членът на УС Костадин Гуцев, както и техническият директор на клуба Димитър Крушовски, който изпълнява и длъжността старши треньор след напускането на Петър Златинов. Сред дошлите на мероприятието запалянковци бяха предишният шеф на УС Димитър Коршумов и друг силен човек в управата, която сдаде властта преди година и половина Костадин Гебрелиев. Топ Преса предоставя на интересуващите се запис на голяма част от изказалите се на събранието.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене