Писателката Мария Лалева ще гостува в Благоевград

Писателката Мария Лалева ще има емоционална среща с многобройните си почитатели в родния й Благоевград. На 22 май 2023 г., от 18:00 часа, в зала „Изкуство“ на Регионалната библиотека „Димитър Талев“ Мария Лалева ще представи своята книга „Пасиансът на архангелите“. Роман, който е като Библия за живота. Разгръщането на неговите страници ни показва забележителната история на едно семейство, въвлечено в поредица от конфликти, тайни, обрати, мистерии и суеверия.

Главната героиня лъкатуши и преминава през множество препятствия, за да създаде семейство и да осинови две момичета. Тази история, въплътена с предизвикателства и болка, дава като на длан този човешки свят, който е разделен черно и светло, на ад и рай, на лъжа и истина, на его и душа, на красиво и грозно.

Романът „Пасиансът на архангелите“ е вдъхновен от истинската история на жена, която гледа на карти и има своя собствена „архангелска религия“ за света, човека и Вселената.
Повече за начина, по който талантливата Мария Лалева реди един неповторим и запомнящ се пасианс от думи, истории, герои, мъдрост и вдъхновение в своите книги, ще научите от самата нея.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене