Доброволци боядисаха детска площадка в Благоевград

Благородна инициатива даде добър пример как може да се погрижим Благоевград да е красиво място за живеене. Десетки млади хора с желание се включиха в боядисването на детска площадка в кв. „Еленово“ и по този начин осигуриха на малчуганите в района едно по-приветливо място за игра.

Само за няколко часа оградата на детското съоръжение буквално грейна в жълто, синьо, зелено и червено, след като бяха възобновени заличените бои.
В ремонтните дейности с безвъзмезден труд в почивните дни се включиха над 20 служители на фирма „Глориър“, със седалище в Благоевград, която поде инициативата за обновяване на детския кът.

На групата доброволци беше осигурена пълна подкрепа от служители на ОП „Благоевград строй ремонт“, които оказаха съдействие в предварителната подготовка на детската площадка. Всички съоръжения бяха огледани от специалистите, там където липсваха дъски бяха поставени нови, железните елементи и болтовете бяха притегнати и готови за боядисване с екологични материали, отговарящи на изискванията за опазване на околната среда.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене