Николина Чакърдъкова 11 декември зала Арена Армеец

10711055_706875566070864_2809588346006339994_n

Предстоящият спектакъл на Николина Чакърдъкова идва в отговор на нуждата на българина да се докосне до своите корени. Миналогодишният спектакъл се състоя в зала 1 на НДК и в три поредни вечери събра над 15 000 българи.
Тази година искаме всички да бъдем заедно в една вечер, на едно място!
11 декември зала „Арена Армеец”. Един голям български празник. Едно естествено продължение на каузата на Николина Чакърдъкова „Да съхраним българското”. На предстоящия спектакъл тя ще представи едни от най – популярните си и обичани песни. Ще има много изненади, голям оркестър и разбира се редом до Николина ще танцуват и нейните танцьори от Неврокопски танцов ансамбъл.
Но тази година големият акцент в спектакъла ще бъде публиката. Идеята е хората в залата да се почувстват част от празника, за тази цел ще има сектор отделен специално за хора, които искат да облекат народна носия и да бъдат с нея по време на концерта, ще се танцуват български народни хора, а тези които обичат да пеят ще могат да го направят, като за целта на екрани в залата ще текат текстовете на песните.
Нека се почувстваме горди от това, че сме българи, нека заедно създадем един голям български празник на 11 декември в зала „Арена Армеец”

Билети на:
Касите на НДК и Зала „Арена Армеец”
www.ticketportal.bg
магазините Office1Superstore в цялата страна
книжарници Booktrading
магазините „На тъмно”

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене