Ученици от НПГ „Димитър Талев“ заеха ръководни постове за един ден

25 ученици от направление „ Икономика“ – взеха участие в 21-то издание на „Мениджър за един ден“, организирано от JA Bulgaria. Предприемаческата култура върви ръка за ръка с финансови умения и независимост. Тази комбинация ще отключи успешна кариера за много млади хора, както и вдъхновение и устрем за постигане на високи цели.

Учениците от специалностите – „Икономика и мениджмънт“, „Икономическа информатика“ и „Оперативно счетоводство“, за един ден заеха местата на: кмет на район “Връбница”, заместник-кмет направление „Зелена система, екология и земеползване“ в Столична община, изпълнителен директор и заместник – изпълнителен директор на Изпълнителна агенция за българите в чужбина, управител SOS консултативен център „Шанс“, мениджъри в ОББ, Postbank, „Нестле България“ АД, „ИТА ИНЖЕНЕРИНГ“ ООД, ECONT, „АСТЕА СОЛУШЪНС“ АД.

Динамично развиващата се глобална среда, предполага още по-голяма синергия между бизнеса и младите хора. Това в краткосрочен план е изцяло в полза на бъдещите специалисти, които ще се влеят на трудовия пазар, а в по-далечен хоризонт – на икономическия просперитет на България.
Много от участниците в „Мениджър за един ден – 2023“ откриха своето призвание за това, което искат да правят в бъдеще.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене