До 10 май е срокът за подаване на документите за санирането в Кюстендил

До 10 май е срокът за подаване на документите за санирането, съобщи на пресконференция кметът на Община Кюстендил Петър Паунов. Във връзка с големия интерес към програма: „Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на жилищния сграден фонд – Етап I“ от инвестиция „Енергийна ефективност в сграден фонд“ на Националния план за възстановяване и устойчивост, Община Кюстендил удължава срока за кандидатстване.

„Очертаваме се като абсолютни рекордьори в цялата страна, тъй като до момента над 50 са сдруженията, които са подали документи в Община Кюстендил. 5 от сдруженията вече са качени в системата ИСУН, на следващите 20 в момента се изготвят споразуменията, а на останалите се подготвят количествено-стойностните сметки. На глава от населението отново ще бъдем първенци в страната“, каза Петър Паунов.

По отношение на спортните площадки, Паунов обяви че площадките се ползват организирано и при определени правила. „Те се отварят след подадена заявка, която се подава до емайл igra@kustendil.bg. В заявката се посочват имена и представител на децата“, обясни кметът.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене