Кметът на Кресна Николай Георгиев подари екскурзия на абитуриентите от СУ „Св.Паисий Хилендарски“

Поредната традиция в град Кресна бе спазена и тази година, а именно кметът Николай Георгиев заведе бъдещите абитуриенти на двудневна екскурзия.

Дестинацията този път бе град Пловдив, като в рамките на три дни бяха посетени всички културни места, както и в околията.

Учениците останаха повече от доволни от подарена екскурзия, която е изцяло платена с лични средства на кмета Георгиев.

ПОВЕЧЕ ОТ ХИЛЯДИ ДУМИ!

Всички, които вече сме имали щастието да бъдем абитуриенти, знаем от личен опит колко вълнуващи са дните около големия ден! Неусетно светът се преобразява в различно място, по-истинско, по-ценно, по-шеметно и всяка секунда от онези мигове на истинска свобода живеят в нас до най-дълбока старост. Впрочем, казват, че най-красивите спомени са разменните монети на щастието в златната възраст на човека! Красиво е, нали? За чистия блясък на спомените на абитуриентите от СУ „Св.Паисий Хилендарски“ в гр.Кресна вече осем години се грижи и кметът, г-н Николай Георгиев.
Превърналата се в традиция неподправена щедрост на градоначалника и тази година добави свежи емоции и незабравими мигове за дванадесетокласниците от общината. От 28.04. до 30.04.2023 г. те бяха в Пловдив и наред с богатата културна програма и посещението на забележителностите в Стария град младите хора имаха много време да бъдат заедно и да се забавляват от сърце.
Не се наемаме да ви предадем цялата палитрата от техните неповторими преживявания и златни мигове, но позволете ни поне да опитаме да ви направим съпричастни на магията с няколко фотоса, които говорят повече от хиляди думи.
Скъпи абитуриенти,
Желаем ви цялото щастие на този свят и дай Бог пътят ви да бъде осеян с успехи и добри начинания. Обичаме ви!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене