Продължават ремонтните дейност в МБАЛ-Разлог ЕООД

Община Разлог продължава ремонтните дейности в МБАЛ-Разлог ЕООД, с цел подобряване материалната база на лечебното заведение и повишаване качеството на предоставяните здравни грижи и услуги.

Стартиралите дейности, насочени към подобряване здравните грижи и услуги, за пациенти на лечебното заведение, обхващат изграждането на газова инсталация в три отделения – детско, вътрешно и инфекциозно, както и инсталация на пациентски табла, оборудвани с източници за газ, вакуум, въздух, светлинна и звънчева сигнализация.

“Паралелно с дейностите за изграждане на газова инсталация и пациентски панели, започнахме и частично вътрешно преустройство на част от стационара на болницата. До няколко седмици помещенията, позиционирани на партерния етаж, използвани до момента за помощна база, предстои да бъдат изцяло обновени, като в бъдеще ще бъдат използвани за лекарски кабинети.

Продължаваме и дейностите за подобряване базата на детско отделение, които са насочени към обособяване на нови санитарни помещения.”, поясни ръководството на Община Разлог, в присъствието на управителя на МБАЛ-Разлог ЕООД (д-р Радка Божикова), по време на проверката на ремонтните дейности в лечебното заведение.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене