На базар в Господинци събраха 11,800 лв. за джамията

На изключителен успех се радват организаторите на благотворителен базар в село Господинци, чиято цел бе набиране на средства за закупуване на килим за новопостроената джамия. Кметът на селото Ахмед Ходжов изказа огромната си благодарност към всички съпричастни с пост в страницата на селото в социалните мрежи.

ПОКЛОН ПРЕД ВСИЧКИ ВАС, ДАРИТЕЛИ!

Крайният резултат от благотворителни базар, с който жителите изпратиха свещения месец Рамазан е изключително успешен. Целта е постигната, новата джамия на Господинци ще има най- хубавия килим и не само за голямата зала, а и за женското отделение.

Богатия базар бе изкупен на сто процента, средствата събрани от продажбата на базара и в кутиите, които бяха поставени в залата, са на обща стойност 11,800 лева. С дарението от наследниците на нена Невсе и дарените от благотворителни хора средства от региона за подпомагането на кампанията за килима, кампанията събра общо 22,160 лв.

Благодарим ви, дарители, нека Аллах да оцени вашата благотворителност!

Огромни благодарности и към учителския колектив на училище с. Баничан за изключително богатият щанд, с който подпомогнаха каузата. Благодаря на групата младежи, които и  бяха до мен и ми оказаха съдействие. Благодаря на инициативните жени за подкрепата и съдействието.
Всички жители на Господинци са доволни и щастливи, че са помогнали за една добра кауза. А днес още по – щастливи ще посрещнат големият празник Рамазан Байрам.

Пожелавам весели и спокойни празници на всички. Бъдете здрави и много щастливи!
Една успешна кампания завърши. Живот и здраве на другия Байрам Господинци ще направи последната си кампания и джамията ще отвори врати. АМИН.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене