Данъчни под прикритие санкционираха ресторант „Езерото“ заведение за пици „Гранде“.

Данъчни под прикритие затвориха търговски обекти за неиздаване на касови бонове. В някои от тях дори липсвали апарати, сочат в справка от НАП. Санкционирани са собствениците им от Благоевград, Разлог, Банско, Кресна и Гоце Делчев.

Ненадейните проверки са извършени преди великденските празници. Най-много, повече от 20, са временно затворените обекти в Банско и Добринище. След тях са къща за гости, стопанисвана от Петя Георгиева, закусвалня на Мария Тсакири и хотелски магазин на Стоян Коцев. Наказателни постановления очакват управителите на механи, ски гердероб, фитнес, фризьорски салон на Иванка Прътева и складова база на предприемачката Цветанка Илиева.

В Разлог са данъчните са запечатали закусвалня на Иванка Найденова. За месец в Благоевград е затворен фитнес, намиращ се на улица „Калина“. Санкциониран е благоевградчанинът Севдалин Иванов, който държи барче на улица „Полковник Дрангов“.

В Гоце Делчев данъчни нарушения са открити в ресторант „Езерото“ заведение за пици „Гранде“. Актове са съставени на собствениците Любомир Кокушаров и Илкян Максудов. В Кресна е затворен склад зафуражи, стопанисван от Евгени Десподов.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене