Полски ясновидец: Иде световен колапс, ето кога ще ни затрие

Oт април всичко ще започне да се руши и това е невъзможно да се избегне

Според прогнозите на полския ясновидец Яцковски нещата в световната икономика ще се влошават през следващите месеци. Проблемите се трупат, съобщава полското радио ZET. 

И от април всичко ще започне да се руши и това е невъзможно да се избегне, смята гадателят.

Ясновидецът Яцковски представи няколко прогнози, някои от които се отнасят до следващите априлски дни. Според предсказателя няма да е възможно да се избегнат предстоящи събития.

Според неговите прогнози нещата ще станат още по-лоши. Проблемите започват да се трупат.

Кшищоф Яцковски се опита да се съсредоточи върху това, което ще се случи в близко бъдеще. Събитията от април отново се появиха пред третото му око – по-рано той каза, че сме на ръба на началото на нова война и прогнозира, че това може да се случи през юни.

Сега той най-после се убеди в предчувствията си. Развива ли се вече кризата пред очите ни?

Ясновидецът Яцковски предсказва трагедия

„Очакват ни два срива. Аз го наричам малък срив и голям срив. Малкият срив ще донесе много проблеми. След като свърши, повечето хора ще мислят, че сега всичко ще е наред, но скоро ще последва голям срив“, заяви Кшищоф Яцковски.

Промените в тези области предвещават началото на нова война. Засега обаче можем да спим спокойно: според оракула „преди този икономически колапс в света няма да има специални военни катаклизми“. Но в същото време той предупреждава, че трябва да си държите очите отворени:

„Времето, когато всичко започва да се руши, е периодът от април, тоест от сега до юни“, предсказва ясновидецът Яцковски.

Малко преди колапса ще изглежда сякаш … Ще се говори за значително подобряване на ситуацията … Да кажем, в областта на икономиката, финансите, дори ще има лек оптимизъм, който политиците ще използват за техните собствени цели, но това ще бъде подвеждащо впечатление“, обясни предсказателят.

Що се отнася до Китай, гледачът не можа да каже нищо определено. Той е с впечатлението, че Китай е близо до обявяването на нова платежна система. Някои държави ще влязат в тази система и това ще бъде силен удар не само за САЩ, но и за Европа.

Тази нова система, прогнозира Яцковски, ще бъде създадена във време на голям колапс. Този ход на Китай само ще влоши трагичната ситуация във финансовия сектор. Инвеститорите ще подкрепят тази идея, виждайки я като по-добра алтернатива, но бързо ще съжалят.

blitz.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене