Благоевград ще бъде домакин на безплатна конференция, представяща новите дигитални възможности

Благоевград e втората спирка в годишния календар от конференции, обединени под бранда Digital4. Остават броени дни до пилотното издание на събитието, което ще се проведе на 22 април, в зала “22 септември” с водеща тема „Нови дигитални възможности“. Началото ще бъде поставено в 09.45 ч., като регистрацията започва в 09.00. ч. Конференцията има за цел да представи възможностите, които дигиталната среда предоставя на младите хора в града, както и на тези, които искат да подобрят позиционирането на бизнеса си. Участието е напълно безплатно за посетители, а събитието е финансирано от Европейската асоциация на дигиталните експерти. Конференцията е подходяща както за студенти и ученици с предприемачески дух, така и за онлайн магазини и за компании с желание за създаване на нови бизнес контакти.

Програмата на Digital4Blagoevgrad ще обърне внимание на будните млади посетители и ще представи теми насочени към личностното развитие. Те ще научат как да развием талантите си и личния си бранд в дигиталния свят, както и как да печелим от създаване на съдържание за големи брандове. От друга страна програмата на конференцията е насочена към бизнеса в региона. Тя ще представи дигиталния Благоевград – реалните възможности и перспективи за развитие и ще засегне важни за компаниите теми като дигитални възможности за малкия бизнес, стъпки при дигитализиране и стартиране на бизнес онлайн, подкаст и личен бранд в ерата на изкуствения интелект. Лектори на конференцията ще бъдат специалисти с доказан опит в развитието на рекламни стратегии и кампании, както и в сферата на предприемачеството и технологиите.

Конференцията е част от мащабния проект Digital4Bulgaria, който се провежда на територията на цялата страна. Организатори на проекта са Internet Media Group и Европейската асоциация на дигиталните експерти (EURODEA). През 2023 година 10 града в страната ще бъдат домакини на конференцията. В края на годината, организаторите са планирали и две международни конференции в Турция и Гърция – Digital4Istanbul и Digital4Athens. Следващата точка в събитийната карта на Digital4 конференциите е град Бургас, с водеща тема „Иновации, технологии и eCommerce“, а събитието ще се проведе на 27 и 28 април в Международен конгресен център, Бургас.

Digial4Blagoevgrad се осъществява в партньорство с Община Благоевград, Американски университет в България и Национална бизнес мрежа.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене