Костадинов: „Възраждане“ е заплаха за чуждите агенти

Снимка: БГНЕС

„Обръщам се само към нашите сънародници, трябва да бъдем само българи. Изминаха десет дни откакто изборите приключиха, време предостатъчно за оценка на това, което се случи и за създаване на планове за това, което предстои. Време, което се оказа крайно недостатъчно за медийната вакханалия разгоряла се след 2 април, знайни и незнайни анализатори, политолози, политици и други редови доносници на американското посолство се отдадоха на разюздена и невъздържана кампания срещу 358 000 българи. Тези българи бяха наречени неграмотници, прости хора, некадърници, а тези българи, сред които съм и аз искат и искаме само едно – да живеем достойно в свободна и независима държава“, заяви лидерът на Възраждане Костадин Костадинов.

Костадинов каза, че това е било определено заплаха.

„Да, „Възраждане“ е заплаха за националните предатели, чуждите агенти и за виновниците за системно извършването в продължение на десетилетие заличаване и деградиране на българската държава в аморфна маса без национално самосъзнание годен само да бъде донор на своите господари извън страната“, добави той.

„Пратиха ни да запазим българската финансова независимост, за да не допуснем вкарване на страната във войната в Украйна, да предоговорим отношенията си с ЕС, да не допуснем фалит на държавата и да защитаваме навсякъде българския национален интерес“, подчерта Костадинов.

Александър Попов

dnes.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене