Да помогнел на Никол Дамбова от Сандански!!!

Здравейте, скъпи дарители на живот!

Това е нашата 5-годишна дъщеря Никол, която на 12.12.2019 година бе диагностицирана със злокачествен тумор – невробластом.

Той не можеше да бъде отстранен и се наложи тя да премине седем курса с химиотерапия, за да може туморът да се смали. Впоследствие лекарите ни казаха, че в България няма да може да се направи подобен тип операция, затова започнахме да търсим шанс за лечение в чужбина и го намерихме в специализирана клиника в Германия. Наложи се да отворим дарителска кампания и благодарение на много и добри хора успяхме да съберем необходимата към момента сума за лечението там. Операцията ще се извърши в Германия, в град Тюбинген и вече я заплатихме, но все още очакваме конкретна дата за нея. След нея обаче не знаем какво предстои и колко дълго ще се наложи да останем там.

Лечението в Германия ще бъде много тежко, продължително и свързано с много съпътстващи разходи, които нямаме възможност да посрещаме сами!

Затова се обръщам с молба към всеки един дарител да ни помогне – намираме се в наистина затруднено положение и няма как да покриваме квартирата там, както и пътните и ежедневни разходи.

Благодарим ви от сърце, че сте с нас и ви молим да продължите да подкрепяте нашия малък-голям герой Никол!

bg.helpkarma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене