Уникална история само в Топ Преса! Как рали в Гоце Делчев направи Кобрата петрички зет!?

Запознали се след раздялата на боксьора с Андреа, тя твърди обратното

И двамата си пожелават бебе на Рупите, влюбили се на рали в Гоце Делчев

Пророчицата Вангелия Гущерова събира големия ни шампион Кубрат Пулев и неговата нова избраница – почти 30-годишната Розали Петрова. И двамата, макар в различен период, си пожелават да станат родители при посещенията си на Рупите, мястото, на което Ванга живее и лекува. Боксовият ни шампион от години мечтае да стане татко и всеки път се моли да се появи момиче, което да го дари с наследници. И чудото става.

Бащата на Розали е популярният в миналото петрички бизнесмен и експрезидент на ФК „Беласица“ – Костадин Христов Петров, популярен като Лялев. Навремето на баща му са казвали Ристо Лялето, а след това и на него. В момента той живее във Варна с третата си жена. Има три дъщери от първия си брак и две от втория. Втората му съпруга е Елена Халачева, щерка на бившия кмет на Петрич Неделко Халачев. От брака си имат дъщери, едната от които е Розали.

Момичетата са израснали в София, където се установяват да живеят и днес, но често си пътуват до Петрич да се видят с роднините. Точно на едно такова завръщане отскачат да гледат прословутото рали провеждащо се в град Гоце Делчев. Именно там на рали събитието Розали и Кобрата се влюбват. Той поискал телефона й, после й се обадил в София и двамата се видели. Оттогава започва и връзката им.

Приятели до двамата твърдят, Кобрата вече бил приключил отношенията си с фолкпевицата Андреа, преди да започне връзката с Розали. Изпълнителката твърди обратното. Фолкпевицата първа съобщи, че Пулев е станал баща именно от Розали, новата му приятелка. В своя публикация във фейсбук певицата насочи гнева си към Розали, която й е отнела любимия. В потвърждение на думите си фолкаджийката дори публикува документ, от който става видимо, че Розали и Кубрат заедно са си купили етаж от къща в центъра на София като своеобразно любовно гнездо.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене