Плановете са ясни – продължаваме смело напред да правим това, което ни удоволетворява и да радваме нашата публик

Народният изпълнител Денис Махуров пред Топ Преса: Пет години отминаха неусетно и се радвам, че спечелих моя аудитория,

“ Преди пет години на тази дата,започнах моята музикална кариера,благодаря на първо място на мойте родители,на всички близки и фенове за подкрепата!  Когато,има хора които те подкрепят и те правят удовлетворен за да продължаваш да правиш това,което им харесва…“ написа днес народният изпълнител Денис Махуров в социалната мрежа. Топ Преса го потърси за едно бързо блиц интервю по този повод. 

 

Денис, за теб днес е празник, защото празнуваш 5 години от музикалната си кариера. Какво успя да постигнеш за тези 5 години в музиката?

-Здравейте, Топ Преса. Благодаря на всеки един, който е отделил от времето си да ме поздрави, благодаря и на Вас, че не пропуснахте да отбележите този запомнящ се ден. Пет години отминаха неусетно и се радвам, че спечелих моя аудитория, за което съм благодарен! Записах и клипирах клипове на популярни песни. Сега се обработват новите записи и клипове, които съвсем скоро ще бъдат представени!

Кой е най-запомнящият се момент от сцената?

-Запомнящите моменти на сцена са доста, особено когато пеем на празници на градовете. Аз там се зареждам положително от прекрасната публика, особено когато се извият дълги, кръшни хора.

Какви са бъдещите ти планове в сферата на музиката?

-Плановете са ясни – продължаваме смело напред да правим това, което ни удоволетворява и да радваме нашата публика!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене